Päätukijat

Haluatko yrityksesi logon maailman huipulle?
Lue lisää.

Suomen korkeimman huipun nimi - Halti - yhdistetään suomalaisten mielissä vankasti urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin. Jo vuodesta 1976 vetovoimaisena pysynyt Halti-tuotemerkki on arvostetuimpia urheiluvaatebrandejä Suomessa.

Halti toimii Everest-retkikunnan virallisena vaatettajana ja varustajana.

Mediverkko

on uudenlainen suomalainen terveydenhuollon palveluyritys ja yksi 2000-luvulla nopeimmin kasvaneista yrityksistä Suomessa. Mediverkon tehtävä on terveydenhuollon palvelujen täydentäminen, tukeminen ja tehostaminen.

Mediverkko perustaa maailman korkeimmalla sijaitsevan terveysaseman Everestin ylempään perusleiriin 6300m korkeuteen sekä sponsoroi lääkärin retkikunnan tueksi.

Woikoski

on vuonna 1882 perustettu suomalainen kaasuntuottaja. Tänä päivänä Woikoski tunnetaan vastuunsa kantavana yhteistyökumppanina. Palveluihin kuuluvat valmistuksen lisäksi kaasuihin liittyvät sovellukset, laitteistot ja niiden kehittäminen. Kaasun asiantuntijoina me annamme asiakkaallemme vapauden keskittyä oleelliseen.

Koska me kaikki tarvitsemme myös happea... Woikoski?kaasut.

Oriola

on ollut jo 60 vuotta johtava suomalainen terveydenhuollon markkinointiyritys, tukkuliike, jakelija ja palveluntarjoaja Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa sekä Baltiassa. Olemme osa Oriola-KD Oyj:tä, joka toimii terveydenhuollon kaupassa, lääkkeiden jakelussa sekä apteekki- ja vähittäiskaupassa. Oriola varustaa retkikunnan mm. Viamedin MD 300- ja Masimon RAD 5V -happisaturaatiomittareilla, Lactate Scout -laktaattimittareilla sekä Dexal-urheilujuoma, -energiapatukka ja -energiageeli -tuotteilla.

Olympus Finland,

Olympus Europan tytäryritys, perustettiin Suomeen huhtikuussa vuonna 2001. Muutamassa vuodessa Olympus on moninkertaistanut sekä liikevaihtonsa että henkilöstömääränsä. Yritys jatkaa kasvuaan laadukkaiden tuotteiden ja hyvien asiakassuhteiden ansiosta. Olympus on aina ollut aikaansa edellä. Koko historiamme ajan olemme luoneet uusia tulevaisuudenkuvia ja tehneet niistä totta ainutlaatuisilla tuotteillamme ja palveluillamme.

Alexandria Pankkiiriliike

on Suomen johtava säästämis- ja sijoittamisratkaisuihin erikoistunut luotettava kumppani joka tarjoaa ylivoimaista, asiantuntevaa ja yksilöllistä asiakaspalvelua tulevaisuuden turvaksi. Alexandria Pankkiiriliike on julkinen osakeyhtiö, jonka vakavaraisuus on AAA. Vuosi 2009 on menestyksekkään toimintahistoriamme kolmastoista, yli 40.000 asiakastamme palvelee valtakunnallisesti n.250 henkilöä. Tervetuloa asiakkaaksi Alexandriaan!

ISS Teollisuuspalvelut